TV gostovanja. Face painting je vrlo “televizičan”, efektan i zanimljiv. Primjena je mnogostruka. Od TV reklama, spotova, evenata…

Želite li saznati detaljnije informacije o mogućnostima izrade logotipa poduzeća svakako nam se javite na naše kontakte. Do sada smo radili na velikom broju poslovnih eventa gdje su se osim pripadnica ljepšeg spola i muškarci dali oslikati i ukrasiti lice ili vrat.

Boja za oslikavanje lica ne smije biti nepoznatog podrijetla. Mora imati rok valjanosti (do kada vrijedi) kao i svaki kozmetički proizvod. Ne smije sadržavati toksične supstance koje mogu izazvati neželjene dermatološke probleme. Originalna boja je izrazito skupa. Jedno pakiranje profesionalne boje ima vrijednost oko 1200 €. Kada nas angažirate možete u bilo kojem trenutku zatržiti da Vam se pokaže certifikat od boje. Ako angažirate nekog amatera pojedinca, zapitajte se da li posjeduje ove obvezatne elemente propisa EU.

Vladimir Štimac

CEO , Vladimir Štimac d.o.o.

Face painting ili po domaći “oslikavanje lica” na djeci i odraslima radimo dulje od 20 godina i poznati smo u cijeloj Hrvatskoj po neviđeno kvalitetnim i vrhusnki oslikanim licima. Prijateljski pristup i pozitivna energija bitan su element ovog umjetničkog posla. Uz golemu lepezu dizajna te više sedam tisuća oslikanih lica smatramo da smo najmoćnija Hrvatska organizacija za ovaj posao. O nama saznajte i u registru Ministarstva pravosuđa Republike Hrvatske, kliknite OVDJE

Cijene usluga za privatna događanja

U privatna događanja ubrajamo dječje rođendane, krstitke, kućne zabave, vrtne zabave…
Cijene usluga odnose se na grad Zagreb. Dolazak se naplaćuje 50.00 Kuna, a cijene oslikavanja lica definirana brojem djece po sljedećem cjeniku:

• Do 5 djece, cijena je 180,00 Kn + PDV
• Do 10 djece, cijena je 300,00 Kn + PDV
• Do 20 djece, cijena je 500,00 Kn + PDV
• Do 40 djece, cijena je 650,00 Kn + PDV

Cijene usluga za poslovna i komercijalna događanja

U poslovna događanja ubrajamo TV reklame, evente, sajmove, tatto partye, promocije, programe za trgovački centar… Cijene usluga odnose se na grad Zagreb. Dolazak se naplaćuje 100.00 Kuna, a cijene oslikavanja lica definirana duljinom trajanja po sljedećem cjeniku:

  • 1 sat je 350,00 Kn + PDV
  • 2 sata su 600,00 Kn + PDV
  • 3 sata su 900,00 Kn + PDV
  • 4 sata su 1100,00 Kn + PDV
  • 5 sati su 1350,00 Kn + PDV
  • 10 sati su 2500,00 Kn + PDV

Eventi su mjesto na kojima je oslikavanje lica uvijek i bilo i biti će atrkativno. Puno puta se događa da Vam je potreban face painting za izradu loga poduzeća, reklamni slogan, slika brenda… Pattama je perfekcionist. Može izraditi vrhunski miks face paintinga i tattooa. Razlika između face paintinga i ove kombinacije je u tome da boja koju će koristiti je postojanija. Ne briše se odmah na dodir kao u klasičnom oslikavanju lica za djecu. Dječja koža je puno senzibilnija i zato ne pokazujemo ovu mogućnost. Do najfinijeg detalja svaki crtež na eventu biti će odrađen. Naši klijenti su prepoznali naše poduzeće kao pouzdano i kvalitetno,  godišnje naši umjetnici izrade više od 10 000 face / body paintinga. Ova tehnika je doslovno neiscrpan izvor kreativnih mogućnosti koju će svatko s golemim osmjehom popratiti i nagraditi s poznatim uzvikom, woow! Drago nam je za to, stoga s ponosom predstavljamo našu najbolji face painting u Hrvatskoj.

Share This