Boja za face painting koju koristimo i sve što trebate Vi znati

Nekoliko informacija o boji i opremi koju koristimo. Boja za face painting i sve što o njoj morate znati da koju koristimo je od svjetski poznatog i renomiranog proizvođača iz Australije. Nije testirana na životinjama, baza je voda što je vrlo bitno jer ne izaziva neželjene kožne probleme, te posjedujemo certifikat kada je kupljena te do kada ima rok trajanja. Osim boje imamo oko 30 različitih vrsta kistova specijalne debljine i osjetljivosti, te popratne efekte kao što su gliteri, šljokice, posebna sjajila, sjene, preljevi… Trajanje može biti 60, 120, 180 ili 240 minuta. Kolegica koja radi oslikavanje lica je iz Bangkoka i jedna je od vodećih u svijetu po kvaliteti izrade face paintinga. U koliko se radi o velikom broju djece ili je potrebno veći broj osoba oslikati, svakako preporučamo da budu 2 ili čak 3 osobe koje rade face painting paralelno. To se prakticira najčešće na poslovnim eventima kada su dani otvorenih vrata gdje broj ljudi je veći od 100 ili je potreban cijelednevni rad. Kod takvih događanja moguće su mnobrojne kombinacije crteža i izrade logotipova ili nazivi brandova izrađeni u face painting tehnici.

Cijene usluga za privatna događanja

U privatna događanja ubrajamo dječje rođendane, krstitke, kućne zabave, vrtne zabave…
Cijene usluga odnose se na grad Zagreb. Dolazak se naplaćuje 50.00 Kuna, a cijene oslikavanja lica definirana brojem djece po sljedećem cjeniku:

• Do 5 djece, cijena je 180,00 Kn + PDV
• Do 10 djece, cijena je 300,00 Kn + PDV
• Do 20 djece, cijena je 500,00 Kn + PDV
• Do 40 djece, cijena je 650,00 Kn + PDV

Cijene usluga za poslovna i komercijalna događanja

U poslovna događanja ubrajamo TV reklame, evente, sajmove, tatto partye, promocije, programe za trgovački centar…
Cijene usluga odnose se na grad Zagreb. Dolazak se naplaćuje 100.00 Kuna, a cijene oslikavanja lica definirana duljinom trajanja po sljedećem cjeniku:
• 1 sat je 350,00 Kn + PDV
• 2 sata su 600,00 Kn + PDV
• 3 sata su 900,00 Kn + PDV
• 4 sata su 1100,00 Kn + PDV
• 5 sati su 1350,00 Kn + PDV
• 10 sati su 2500,00 Kn + PDV

Vrijeme odgovora na upit u minutama

Broj oslikanih lica u jednoj godini

Broj poziva na dan (prosijek)

Broj usluga za rođendan koje imamo još

Želite li saznati detaljnije informacije o mogućnostima izrade logotipa poduzeća svakako nam se javite na naše kontakte. Do sada smo radili na velikom broju poslovnih eventa gdje su se osim pripadnica ljepšeg spola i muškarci dali oslikati i ukrasiti lice ili vrat.

Boja za oslikavanje lica ne smije biti nepoznatog podrijetla. Mora imati rok valjanosti (do kada vrijedi) kao i svaki kozmetički proizvod. Ne smije sadržavati toksične supstance koje mogu izazvati neželjene dermatološke probleme. Originalna boja je izrazito skupa. Jedno pakiranje profesionalne boje ima vrijednost oko 1200 €. Kada nas angažirate možete u bilo kojem trenutku zatržiti da Vam se pokaže certifikat od boje. Ako angažirate nekog amatera pojedinca, zapitajte se da li posjeduje ove obvezatne elemente propisa EU.

Vladimir Štimac

CEO , Vladimir Štimac d.o.o.

Samo ovo ne želimo!

Boja za face painting i sve što o njoj morate znati je široka tema o kojoj se može puno toga reći i napisati. Jedna od doslovno odvrtanih stvari je kada zaprimite e-mail u korisničkoj službi u 23 sata navečer gdje neki student pita da gdje se hitno može nabaviti boja za face painting jer nikada prije nije radio tako nešto, a neka agencija ga je angažirala u zamijenu za drugu osobu da ujutro treba odraditi. Postoji li veća tuga, žaljenje ili ljutnja kada primite ovakav e-mail, a osoba koja s nama radi ima preko 20 godina aktivnog iskustva? Može li se u isti “koš” stavljati ovakve osobe ili pod isti nazivnik??

Tko radi face painting ili body painting? Saznajte OVDJE

Share This